Jubileum 12,5 jaar

Winkelcentrum Rijnhoek Plaza viert 12,5 jarig jubileum

Op zaterdag 4 mei viert Rijnhoek Plaza feest, want dit voorjaar bestaat het overdekte winkelcentrum in Bodegraven 12,5 jaar. De exploitanten pakken uit met feestelijke aanbiedingen naast de 12,5% korting die ze geven op vrijwel elke aankoop. Uiteraard staat er bij goed weer een springkussen buiten en zijn er nog meer activiteiten voor de kids. Hubo, Welkoop, MeneerKrokant, Daro Bloemen, Thuis in mooi wonen en Groene Hart woninginrichting heten iedereen van harte welkom tijdens het jubileum.

Het is 12,5 geleden dan de initiatiefnemers van Rijnhoek Plaza de inwoners van Bodegraven en omgeving lieten kennismaken met een nieuw winkelconcept. Een overdekt winkelcentrum waar je alles vindt voor in en om het huis. Op een gunstig gelegen locatie aan de N11 staat het winkelgebied bekend om een gevarieerd assortiment voor doe-het-zelvers, dierenvrienden en iedereen met groene vingers. Ook vind je er de leukste accessoires voor in huis, cadeauartikelen, speelgoed, alles voor je tuin, bloemen en de mooiste vloeren. Vrij parkeren direct voor de deur is een genot voor iedereen die een relaxt rondje wil shoppen. Je vindt er alles wat je nodig hebt en laadt het gemakkelijk in of je kiest voor de aantrekkelijke bezorgopties.

Inspiratie opdoen

Eigenaar van Hubo Bodegraven, Patrick Zwanenburg, kijkt terug op de succesvolle jaren sinds de opstart van het concept. “Wat we destijds voor ogen hadden is gelukt. Rijnhoek Plaza biedt een sfeervolle ambiance waar je op je gemak kunt rondneuzen. Mensen ervaren het voordeel van het totaalconcept, alles onder één dak. Van een klus thuis of in de tuin tot verjaardagscadeautjes voor jong en oud. Ons brede aanbod is onze kracht. Uiteraard doen we er alles aan om het onze bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kom je bij binnenkomst gelijk in de stemming, welk seizoen het ook is. Prachtige bloemen, tuinplanten, meubels en andere sfeermakers. We merken echt dat mensen hier komen om inspiratie op te doen, gericht advies kunnen vragen als ze dat willen en vervolgens blij met hun aankoop naar huis gaan.”

Trakteren geblazen

In het kader van het 12,5 jarig bestaan komt Rijnhoek Plaza met speciale aanbiedingen en kortingen op zaterdag 4 mei. Bij een aankoop krijg je 12,5% korting op bijna alles (geldt niet op lopende aanbiedingen). Ook wordt elke betalende bezoeker getrakteerd op een gratis ijsje. Alle winkels doen mee. Kijk in de folder of vraag tijdens het shoppen naar de jubileumaanbiedingen.

Kids vieren mee

Uiteraard vergeten we de kids niet. Voor hen staat er buiten het bekende springkussen. Ook kunnen zij zich laten schminken en laten verrassen door de ballonnenclown. Vier jij ons feestje mee?

 

 

 

Kijk voor meer info per winkelier op deze website.