Evenementen

Kerst Koopavond Rijnhoek Plaza

Rijnhoek Plaza organiseert “Kerst Koopavond” vol aanbiedingen

Op vrijdagavond 18 december organiseert Rijnhoek Plaza de jaarlijkse “Kerst Koopavond”. Iedereen is van harte welkom van 18.00 tot 21.00 uur om te genieten van een welkomstdrankje, live muziek en heel veel leuke aanbiedingen.

U komt helemaal in de kerstsfeer tijdens dit gezellige evenement met verschillende kraampjes en proeverijen. Natuurlijk is ook de Kerstman dit jaar weer van de partij en worden er kerstliedjes gezongen door het traditionele Dickens koor ‘The Joyful Carol Singers’, bekend van het Dickens Festijn in de Bouwsteeg.

Wat kunt u nog meer verwachten?

Van 19.00 tot 21.00 uur is er voor de kinderen een creatieve workshop “Snoep Sushi maken”. Kinderen kunnen gratis deelnemen aan deze inloopactiviteit. Kom gezellig langs en laat je verrassen!

Voor de echte doe-het-zelvers onder ons geeft Black & Decker een demonstratie van producten uit hun eigen assortiment elektrisch gereedschap. Daarnaast krijgt u ook nog eens 25% korting op bijna alles bij Formido deco bouwmarkt!

Deze Friday Night Shopping wordt voor de dames pas echt compleet met de beautyproducten van Schoonheidssalon Christel, Yourz haarverzorging en de sieradenlijn van Ria Rakké. Slagerij Gelderblom verzorgt dit evenement met lekkere hapjes en geeft smaakvolle tips voor de feestdagen.

Let op! Als u een aankoopt doet tijdens deze speciale Kerst Koopavond in Rijnhoek Plaza, dan maakt u automatisch kans op een spectaculair prijzenpakket! Wat dacht u van een:

  • Pakket Stanley gereedschap t.w.v. € 1000,00 van Formido
  • Vuurwerkpakket t.w.v. € 250,00 van Welkoop
  • Interieur/wooncheque t.w.v. € 250,00 van Spaas Colors @Home
  • Een jaar lang gratis bloemen van Daro Bloemen
  • Een jaar lang elke maand een gratis vlaai van Bonjour deli Plaza

Dus kom langs! Want wie weet valt u in de prijzen tijdens uw bezoek aan één van de winkeliers in Rijnhoek Plaza op de Kerst Koopavond. Dit wilt u toch niet missen?

Wij hopen u te zien op vrijdagavond 18 december van 18.00 tot 21.00 uur in Rijnhoek Plaza, Lemsteraak 1-5 in Bodegraven. Tot dan!

Facebook

 

Kijk voor meer informatie over onze winkels op www.rijnhoekplaza.nl/onze-winkels